S’acosta el Nadal

S’acosta el Nadal i és temps de dolços. Sou cuinetes? A Babel tenim unes receptes internacionals boníssimes per fer aquests dies de festes. Si sou seguidors dels nostres comptes a les xarxes socials, passeu per secretaria a buscar un parell de receptes per provar. En tenim en anglès, francès, alemany i italià. Vinga, animeu-vos, que estan boníssimes!!!

Exàmens orals

La comunicació  oral és un element bàsic en l’aprenentatge de llengües i per això, a Babel, li donem la màxima importància des del primer dia de classe. Com cada maig, els nostres estudiants han pogut demostrar el progrés fet al llarg del curs a les proves orals anuals. Felicitats a tots per la bona feina!

 

Exàmens orals

Un any més, els estudiants des de Starter a First Certificate,  fan  els exàmens orals,  una oportunitat per  deixar els nervis a banda i demostrar la seva progressió.

Exàmens orals

Aquests dies els nostres alumnes estan fent els exàmens orals. A Babel donem molta importància a la comunicació i no parem de potenciar-la al al llarg de tot el curs. Ara és el moment de demostrar el progrés fet en l’expressió oral. Malgrat els nervis, segur que els resultats seran excel.lents!

Booooo: it’s Halloween

Aquest moment de l’any és un dels preferits dels nostres estudiants més joves i és que els encanta el tema de Halloween amb zombies i bruixes però, sobretot, les xuxes! Ells ho saben molt bé: Trick or treat! Give me something good to eat!  A l’última classe abans de Tot Sants, sempre dediquem una estoneta a fer  una activitat perquè coneguin aquesta tradició americana i fer així una classe diferent.FullSizeRender-2 Gabi IMG_6461 IMG_6506

Intensius

Ja estem la meitat del curs intensiu! 3 hores diàries de treball amb l’objectiu de fer un salt de qualitat amb l’anglès. Treballem combinant activitats pràctiques i alhora divertides per assimilar el contingut de tot un curs acadèmic en 4 setmanes. Els nostres estudiants ho estant fent molt bé!  You can do it!

Final de curs

Ohhh, ja  s’ha acabat el curs i els últims dies hem fet diferents activitats com a despedida. Alguns grups d’infantils han preparat una disfresa,  algunes classes de Starter han organitzat un karaoke, d’altres ho han celebrat a classe i alguns han sortit a prendre un gelat o fins i tot, un sopar. Tots ens ho hem passat genial! Ens retrobem al setembre! Bon estiu!