Primers resultats: DELF i FCE

Ja han arribat els resultats de les primeres sessions d’exàmens del First / First for Schools que els nostres estudiants van fer durant el mes de juny (9, 16 i 23) així com del DELF de juny. Felicitats a tots els estudiants pel seu treball al llarg del curs que els ha permès aconseguir el 100% d’aprovats! Congrats! Félicitations à tous nos élèves!

delf

Reunió pares First Certificate (B2)

Com cada any, farem una reunió de pares per informar sobre l’examen del FCE. Aquest curs els dies de les reunions són dijous 22 a les 20.00 i divendres 23 a les 19.30. L’objectiu d’aquestes reunions és informar els pares dels alumnes de FCE2 i FCE 1+2 sobre l’examen del FCE i aclarir tots els dubtes que puguin tenir. Properament rebreu un mail sobre el tema per poder-vos apuntar al dia escollit.

Exàmens de la Universitat de Cambridge

Aquest matí ens han arribat alguns certificats de First Certificat (FCE) pendents i els últims resultats dels estudiants que es van examinar al setembre. Babel acaba l’any 2017 amb un percentatge d’aprovats del FCE del 93% i del 79% de CAE (Certificat in Advanced English). Felicitats a tots els estudiants que ho han aconseguit i a l’equip de Babel per la bona feina feta.

IMG_2583

Comencem amb les sessions d’exàmens de Cambridge

Avui el Marc i l’Aleix són els primers valents a punt per fer l’examen oral del First for Schools a la nostra escola de bon matí. Ànims! You can do it!

En les convocatòries de juny i juliol, més de 80 estudiants de Babel es presentaran als exàmens de nivells B2 (First Certificate in English) i C1 (Certificate of Advanced English). A Babel la mitjana d’aprovats en aquests dos exàmens és del 95 %.

Recordeu que, actualment, tenir un certificat de nivell B2 d’una tercera llengua és obligatori per a ajudes a l’estranger (convocatòria MOBINT) i el certificat de nivell C1 és requisit indispensable en la majoria de màsters i postgraus a l’estranger.

IMG_9902

 

Reunió pares i mares: informació sobre el First Certificate

El proper dijous dia 30 de març a les 20.00h i també divendres dia 31 de març a les 19.30h farem una reunió informativa a la nostra escola pels pares i mares que vulgueu tenir més informació sobre l’examen del First Certificate (dates, tipus d’examen i parts, mock test, etc.).

Els que vulgueu venir, us preguem que ens envieu un correu a babel@babelidiomes.com confirmant dia de la reunió i nom de l’alumne/a. Per problemes d’espai, us demanem que només hi assisteixi una persona per família.

PreparationCentreLogo_RGB_300dpi

Resultats FCE

Ja comencen a arribar els resultats dels estudiants de FCE2 que es van examinar l’últim trimestre. Al maig es va presentar el primer dels nostres alumnes, l’Arnau Naval. Ahir vam saber el resultat: una A !!! Congrats, Arnau! Keep up the good work!!

keep-calm-because-hard-work-pays-off

Goethe Zertificat B1

Ahir un grup de joves estudiants d’alemany van presentar-se al Zertificat B1 a Barcelona. Van tornar molt contents i és que la seva professora, l’Andrea, els ha preparat molt bé.

Aprovar aquest examen significa poder comprendre les idees principals d’una informació clara i en llengua estàndard sobre temes relatius a la feina, a l’escola, a l’oci, etc. Poder fer front a la majoria de situacions lingüístiques que poden aparèixer quan es viatja a una zona on es parla la llengua objecte d’aprenentatge. Poder produir un discurs senzill i coherent sobre temes que us són familiars o d’interès personal. Poder descriure fets i experiències, somnis, esperances i ambicions, i donar raons i explicacions de les opinions i projectes de manera breu.

Captura de pantalla 2016-06-22 a les 8.49.39

 

 

L’alemany és una de les llengües que té més demanda com a complement curricular de l’anglès i és el segon idioma més sol.licitat per empreses europees. Animeu-vos a aprendre’l a Babel!