Halloween

La setmana de Halloween sempre és especial i els nostres estudiants la disfruten moltíssim però, alerta quan vingueu a Babel: el personal s’ha transformat!! Zombies i monstres per tot arreu!                                     PHOTO-2019-10-30-19-13-39                                                                             Halloween teachers

Nadal 2018

Tot l’equip de Babel Idiomes us desitgem Merry Christmas / Joyeux Noël / Frohe Weihnachten / Buon Natale / Bon Nadal i bon any nou a tothom! Disfruteu d’aquests dies i sigueu molt feliços! Les classes es reanudaran dimarts dia 8 de gener.

Felicitació_Nadal_2018_v3

ELT Conference

A Babel no tan sols aprenen els estudiants 😉 als teachers també ens agrada aprendre i compartir idees i experiències amb altres professors. Aquest cap de setmana hem participat a l’ELT conference del British Council a Barcelona: Teaching for Success. British Council

Vacances de Pasqua

Comencem les vacances de Pasqua amb aquest vídeo d’alguns dels nostres alumnes i professors explicant quina és la seva estació preferida. N’hi ha per tots els gustos.

Us recordem que l’horari de Secretaria els dies 26, 27 i 28 de març és de 16.00 a 20.00. Reprendrem les classes dimarts dia 3 d’abril. Que disfruteu mooooolt aquests dies i torneu amb les piles ben carregades!

 

CALÇOTADA

A l’equip de Babel ens agraden els calçots i passar una estona tots junts en un ambient relaxat. Per això, dissabte passat vam fer una calçotada en família. Un dia genial per a grans i petits. Ens ho vam passar pipa!

IMG_1768

Formació professorat

Als professors de Babel ens agrada estar al dia i assistim regularment a seminaris i conferències ja que creiem fermament en la formació contínua. No n’hi ha prou amb tenir un grau o un màster, ens hem d’adaptar a la situació de cada moment. Per això un any mes, hem assistit a una de les conferències més importants que es fan cada any.  El tema d’aquest any: el focus a la classe per maximitzar la interacció entre el professor i l’estudiant i aconseguir millors resultats. Molt interessant!

Conferencia

 

4th ELT Conference: l’enfocament comunicatiu

A Babel estem convençuts que tenim el millor equip de professors: qualificats, ben preparats i millors persones. Però també sabem que és molt important estar al dia pel que fa a pedagogia i metodologia de les llengües. Per això, assistim regularment a conferències i tallers sobre ensenyament. Ahir va ser un dia de formació per a cinc dels nostres professors. La Marina, la Gabriela, la Rachel, la Gisela i el Chris van assistir a Barcelona a la #4th ELT Conference organitzada per Catalunya Exams. El tema: Language as communication: the communicative model of language  in learning, teaching and assessment. Totes les sessions plenàries i tallers van girar al voltant d’aquest enfocament comunicatiu i es van analitzar i valorar els punts forts i febles que suposa donar prioritat a la comunicació real. De ben segur que els nostres professors en van prendre bona nota per aplicar-ho a les seves classes.

ELT conference

 

British Council ELT Conference

A Babel ens prenem la formació del nostre professorat molt seriosament i per això els nostres professors assisteixen regularment a xerrades i seminaris especialitzats. D’aquesta manera podem incorporar nous aspectes metodològics a un sistema d’ensenyament de llengües molt sòlid i fer de l’aprenentatge de l’idioma una experiència motivadora i enriquidora, tant pel professor com per l’alumne.

Ahir va ser el torn de la Gabriela, Gisela i Chris, els quals van assistir als seminaris organitzats pel  British Council  adreçats a professors de nens, joves i adults. Han tornat carregats d’idees molt interessants!

20161001 ELT Conference