Bones Festes

Tot l’equip de Babel Idiomes us desitgem que passeu Bones Festes. Merry Christmas! Frohe Weihnachten! Buon Natale! Joyeux Noël! Bon Nadal! Felices Fiestas!

Us recordem que les classes del segon trimestre comencen dimecres dia 8 de gener de 2020 i que Secretaria estarà a la vostra disposició els dies 2, 3 i 7 de gener.

Halloween

La setmana de Halloween sempre és especial i els nostres estudiants la disfruten moltíssim però, alerta quan vingueu a Babel: el personal s’ha transformat!! Zombies i monstres per tot arreu!                                     PHOTO-2019-10-30-19-13-39                                                                             Halloween teachers

Nadal 2018

Tot l’equip de Babel Idiomes us desitgem Merry Christmas / Joyeux Noël / Frohe Weihnachten / Buon Natale / Bon Nadal i bon any nou a tothom! Disfruteu d’aquests dies i sigueu molt feliços! Les classes es reanudaran dimarts dia 8 de gener.

Felicitació_Nadal_2018_v3

ELT Conference

A Babel no tan sols aprenen els estudiants 😉 als teachers també ens agrada aprendre i compartir idees i experiències amb altres professors. Aquest cap de setmana hem participat a l’ELT conference del British Council a Barcelona: Teaching for Success. British Council

Vacances de Pasqua

Comencem les vacances de Pasqua amb aquest vídeo d’alguns dels nostres alumnes i professors explicant quina és la seva estació preferida. N’hi ha per tots els gustos.

Us recordem que l’horari de Secretaria els dies 26, 27 i 28 de març és de 16.00 a 20.00. Reprendrem les classes dimarts dia 3 d’abril. Que disfruteu mooooolt aquests dies i torneu amb les piles ben carregades!

 

CALÇOTADA

A l’equip de Babel ens agraden els calçots i passar una estona tots junts en un ambient relaxat. Per això, dissabte passat vam fer una calçotada en família. Un dia genial per a grans i petits. Ens ho vam passar pipa!

IMG_1768

Formació professorat

Als professors de Babel ens agrada estar al dia i assistim regularment a seminaris i conferències ja que creiem fermament en la formació contínua. No n’hi ha prou amb tenir un grau o un màster, ens hem d’adaptar a la situació de cada moment. Per això un any mes, hem assistit a una de les conferències més importants que es fan cada any.  El tema d’aquest any: el focus a la classe per maximitzar la interacció entre el professor i l’estudiant i aconseguir millors resultats. Molt interessant!

Conferencia

 

4th ELT Conference: l’enfocament comunicatiu

A Babel estem convençuts que tenim el millor equip de professors: qualificats, ben preparats i millors persones. Però també sabem que és molt important estar al dia pel que fa a pedagogia i metodologia de les llengües. Per això, assistim regularment a conferències i tallers sobre ensenyament. Ahir va ser un dia de formació per a cinc dels nostres professors. La Marina, la Gabriela, la Rachel, la Gisela i el Chris van assistir a Barcelona a la #4th ELT Conference organitzada per Catalunya Exams. El tema: Language as communication: the communicative model of language  in learning, teaching and assessment. Totes les sessions plenàries i tallers van girar al voltant d’aquest enfocament comunicatiu i es van analitzar i valorar els punts forts i febles que suposa donar prioritat a la comunicació real. De ben segur que els nostres professors en van prendre bona nota per aplicar-ho a les seves classes.

ELT conference

 

British Council ELT Conference

A Babel ens prenem la formació del nostre professorat molt seriosament i per això els nostres professors assisteixen regularment a xerrades i seminaris especialitzats. D’aquesta manera podem incorporar nous aspectes metodològics a un sistema d’ensenyament de llengües molt sòlid i fer de l’aprenentatge de l’idioma una experiència motivadora i enriquidora, tant pel professor com per l’alumne.

Ahir va ser el torn de la Gabriela, Gisela i Chris, els quals van assistir als seminaris organitzats pel  British Council  adreçats a professors de nens, joves i adults. Han tornat carregats d’idees molt interessants!

20161001 ELT Conference